6977296383 Άγιος Δημήτριος, Αττική
hero image
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ElectroTeam | Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Άγιος Δημήτριος Αττική
 
Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και σύγχρονο εξοπλισμό, η εταιρεία μας “ElectroTeam” η οποία βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, αναλαμβάνει την μελέτη και υλοποίηση κάθε ηλεκτρολογικού έργου, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών και θέτοντας πάντοτε σε προτεραιότητα τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουν με συνέπεια και επαγγελματισμό παντός τύπου ηλεκτρικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Άγιο Δημήτριο και σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες.
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγή ή και επισκευή του ηλεκτρολογικού πίνακα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την επίβλεψη και την εγκατάσταση φωτισμού και κίνησης βιομηχανικών επαγγελματικών και οικιακών χώρων στην Καλλιθέα και σε όλη την Αττική.
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΗ
Πραγματοποιούμε έκδοση σχεδίων - πιστοποιητικών ΔΕΗ  παντός ισχύος αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της.
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ
Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο για να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη με συνέπεια και άριστο επαγγελματισμό. Αντιμετωπίζουμε από μικρά μέχρι μεγάλα ηλεκτρολογικά προβλήματα στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ
Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας κατασκευάζουν δομημένη καλωδίωση και δίκτυα υπολογιστών σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας καθώς και πυρασφάλειας προκειμένου να είστε σίγουροι ότι ο χώρος σας να είναι ασφαλής.
 
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για δορυφορικά συστήματα αλλά και να αναλάβουμε την τοποθέτηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 
Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών εργασιών και περιστατικών, διαθέτουμε πλέον την πείρα, αλλά και τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις για να φέρουμε σε πέρας κάθε έργο. Απευθυνθείτε σε εμάς για οτιδήποτε αφορά ηλεκτρολογικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μείνετε ικανοποιημένοι.

Όλα τα έργα μας πραγματοποιούνται βάσει λεπτομερών και ακριβών υπολογισμών και πάντα σε πλήρη εναρμόνιση με τους κανόνες ασφαλείας. Σε όλες τις εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται τα πλέον κατάλληλα υλικά, όπως μονωτικοί σωλήνες σπιράλ, κουτιά διανομής και διακλάδωσης. 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα είμαστε άμεσα κοντά σας για να σας προσφέρουμε ποιοτικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.