6977296383 Άγιος Δημήτριος, Αττική
 
 
 
 
ElectroTeam
Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Άγιος Δημήτριος Αττική
Αδειούχος Εγκαταστάτης Ηλεκτρολόγος Μέλος Σ.Ε.Κ.Η.Α.

Η εταιρεία μας “ElectroTeam” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα με τέλεια τεχνική κατάρτιση και με συνεχή ενημέρωση σε θέματα νέων τεχνολογιών καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε κοντά σας και έτοιμοι να φέρουν σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογικά έργα...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουν με συνέπεια και επαγγελματισμό παντός τύπου ηλεκτρικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Άγιο Δημήτριο και σε όλη την Αττική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό μας είναι έμπειρο με χρόνια παρουσίας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας στενά τις νέες εξελίξεις στο χώρο μας, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας.

ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

​Με αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας, εγγυόμαστε για το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας μας τόσο από λειτουργικής όσο και από αισθητικής άποψης.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Σας παρέχουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στον Άγιο Δημήτριο και σε όλη την Αττική.

6977296383

6977296383

Καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στον Άγιο Δημήτριο και σε όλη την Αττική...