6977296383 Άγιος Δημήτριος, Αττική
hero image
 
 
 
 
ElectroTeam
Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Άγιος Δημήτριος Αττική
Αδειούχος Εγκαταστάτης Ηλεκτρολόγος Μέλος Σ.Ε.Κ.Η.Α.

 
Η εταιρεία μας “ElectroTeam” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα με τέλεια τεχνική κατάρτιση και με συνεχή ενημέρωση σε θέματα νέων τεχνολογιών καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε κοντά σας και έτοιμοι να φέρουν σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογικά έργα.

Με ένα τηλεφώνημα στο 6977296383 είμαστε άμεσα κοντά όλο το 24ωρο σας για να ελέγξουμε και να επιδιορθώσουμε τυχόν ηλεκτρολογικές βλάβες που αντιμετωπίζετε αλλά και για να αναλάβουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, καθώς και πλήρη υποστήριξη της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Επίσης, πραγματοποιούμε ανακαινίσεις καταστημάτων, απολαμβάνοντας όλες τις απαιτούμενες ηλεκτρολογικές εργασίες για την πλήρη ανανέωση του φωτισμού του χώρου σας, καθώς και την έκδοση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών και σχεδίων.

Τα ηλεκτρολογικά έργα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική και την ασφαλή λειτουργία τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλών προδιαγραφών ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.
 
 
 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:
  Άριστη Ποιότητα Εργασιών
  Άμεση Εξυπηρέτηση
  Οικονομικές Τιμές
  24ωρη Εξυπηρέτηση
  Καινοτόμες Λύσεις
  Εξειδικευμένο Προσωπικό
 
Καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στον Άγιο Δημήτριο και σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα είμαστε άμεσα κοντά σας για να σας προσφέρουμε ποιοτικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.